SÜDAME laadimise hingamine.

❤️🤩😍

Kas tead, et füüsiline süda genereerib eriliselt võimsa elektromagneetilise välja? Südame elektriväli on umbes 60 korda suurem, kui aju elektriväli ning magnetväli umbes 5000 korda võimsam.. seda elektromagnetvälja saab mõõta mitme meetri kauguselt..

Oled kohtunud kellegagi ja tunned peale selle inimesega kohtumist, et see oli südamlik inimene? Meeldiv oli suhelda selle inimesega, kas polnud?

Teadlikkus ei ole aju funktsioon, see on kombineeritud keha ja meele intelligentsusest. Meie süda vahendab seda kahte perfektset kanalit!

On öeldud, et pikim tee mida meil on vaja teha, on tulla 30 cm meie peast alla südamesse..

..pühendame täna 10 minutit sellele teekonnale…

Lisa sellesse praktikasse peamised südamega seotud tunded – armastus, kaastunne, heldimus, tänulikkus. Tänulikkus on võibolla kõige kõrgema ravivõimega vibratsioon üldse..

Tee pikk, aeglane, sügav või suurem sissehingamine kui Sa tavaliselt oled harjunud hingama. Loo ruumi enda sisse, sellist lõputu ruumi tunnet, Sa oled piirideta. Sa võid lisaks hingamisele juurde visualiseerida sellist pilti, et kujutad oma südant avanemas kui kaunist lilleõit. Ja välja hingates lihtsalt vabasta see ja lõdvestu, jättes oma tähelepanu südamele.

See armastuse projekteerimise praktika pole mingi woo-doo või New Age hippi asi. Elukutselised sõdurid USA-s kasutavad seda hingamist lahinguväljal, kui võimalust luua endale rohkem juurde intuitiivset informatsiooni.

Südames olemine loob kõrgema teadlikkuse  J